Dit is wat je moet weten over CBR slagingspercentages

De CBR slagingspercentages kunnen per CBR centrum verschillen. De volgende percentages zijn dan ook een gemiddelde met als bron het CBR. Het slagingspercentage van auto theorie examen B is 44%. Het slagingspercentage motor theorie examen A is 55% en het slagingspercentage bromfiets theorie examen AM is 48%. De slagingspercentages van het auto theorie examen en de bromfiets theorie examen zijn niet heel hoog. Van de kandidaten slagen er minder dan de helft voor het examen. Daarom is het aan te raden om het theorie examen goed te leren en goed voor te bereiden. Zo weet je zeker dat je er klaar voor bent, wat er precies gevraagd wordt en krijg je een inzicht hoe het echt CBR theorie examen precies in elkaar zit. Goed oefenen dus en dat kun je heel makkelijk doen via onze speciale leeromgeving. Dat maakt het leren een stuk makkelijker en leuker dan leren uit een boek.

Er is een daling van het CBR slagingspercentage bij het auto theorie examen

Vanaf 2001 tot 2013 is het gemiddelde slagingspercentage bij auto theorie 49%. Dat is een daling en het CBR stelt dat dat komt door haar activiteiten op het vlak van fraudepreventie. Wat het CBR doet is regelmatig de vragen vernieuwen. Daarnaast wordt er structureel gebruik gemaakt van sweepers, worden medewerkers getraind op identiteitsfraude en zijn er detectiepoortjes. Deze maatregelen hadden allemaal effect op de CBR slagingspercentages. CBR heeft ook flink gesleuteld aan de theorievragen zodat plaatjes uit je hoofd leren geen zin meer heeft.

Bereid je goed voor en je zult slagen voor het theorie examen

Het is een feit dat als je goed voorbereid bent je geen hinder ervan ondervindt. Het is belangrijk voordat je een CBR theorie examen gaat maken dat je goed hebt geleerd. De stof moet je onder de knie hebben en als dat niet het geval is dan zul je simpelweg niet slagen. Daarom is het aan te raden om de theorie goed te leren via onze online leeromgeving. Wij bieden naast online theorie ook proefexamens aan zodat je de stof snel zult leren. Het is een leuke een eenvoudige manier om je goed voor te bereiden op het echt theorie examen van het CBR.

Oefen proefexamens via onze leeromgeving

Heb je de theorie onder de knie dan begint de oefening en leer je hoe een theorie examen van het CBR precies in z’n werk gaat en wat voor type vragen ze stellen. Door het examen te oefenen test je of je klaar bent voor het echte theorie examen. Beheers je de stof niet goed genoeg dan zul je niet slagen. Daarom raden wij je aan om via onze leeromgeving proefexamens te oefenen zodat je zeker wat dat je er klaar voor bent. CBR theorie examens zijn niet makkelijk en vandaar dat de CBR slagingspercentages relatief laag liggen. Oefen goed en je zult slagen.