CBR examencentrum Alkmaar

 

Klaar om je rijbewijs te halen meld je dan aan voor de theorie examen bij het CBR Alkmaar. Wil je snel kunnen slagen voor je theorie volg dan de online theorie via onze website. Dat maakt het leren van je theorie een stuk makkelijker en leuker. Zowel de online theorie op onze website als de cursus bereid je goed voor op het echte examen. Oefen je ook nog bij examencentrum Alkmaar de oefenexamens dan kan het al helemaal niet meer verkeerd gaan.

>> Wilco: nog een contentblok toevoegen die linkt naar bovenliggende pagina. Wellicht linken per provincie? Friesland

Contactgevens en adres:

Examencentrum Alkmaar
Olympiaweg 28
1816 MJ Alkmaar
Telefoon: 088 227 77 00

Bij het examencentrum Alkmaar kun je geen gezondheidsverklaring kopen. Deze verklaring kun je kopen bij een andere examenlocaties. Ook is het mogelijk om de verklaring online via de CBR website te kopen.

Onderstaande links moeten nog aangepast worden.

Klik hier voor de route beschrijving via Google Maps.

 

Klik hier om je reis te plannen via het openbaar vervoer.

 

Zo gaat het bij het theorie-examen van het CBR

 

Je theorie examen bij CBR Alkmaar reserveren

Wil je bij CBR Examencentrum Alkmaar je theorie examen reserveren? Een theorie examen vraag je heel makkelijk aan met je DigiD. Kom je er niet helemaal uit vraag dan of je rijschool of zij je kunnen helpen met de aanvraag.

Een goede voorbereiding is het halve werk en bereid je daarom ook goed voor als je een theorie examen gaat doen bij locatie CBR Examencentrum Alkmaar. Zorg dat je onze online theorie volgt of plan een één dagcursus in om je voor te bereiden.