CBR examencentrum Amsterdam

Wilco: foto CBR locatie in Hoofdstad Amsterdam

 

Klaar om je rijbewijs te halen meld je dan aan voor de theorie examen bij het CBR Amsterdam. Wil je snel kunnen slagen voor je theorie volg dan de online theorie via onze website. Dat maakt het leren van je theorie een stuk makkelijker en leuker. Zowel de online theorie op onze website als de cursus bereid je goed voor op het echte examen. Oefen je ook nog bij examencentrum Amsterdam de oefenexamens dan kan het al helemaal niet meer verkeerd gaan.

>> Wilco: nog een contentblok toevoegen die linkt naar bovenliggende pagina. Wellicht linken per provincie? Friesland

Contactgevens en adres:

Examencentrum Amsterdam
Naritaweg 150
1043 CA Amsterdam
Telefoon: 088 227 77 00

Bij voorkeur met het openbaar vervoer komen. Bushalte is voor het gebouw en 10 minuten lopen vanaf station Amsterdam Sloterdijk. Er kunnen wegwerkzaamheden zijn dus plan je reis van te voren en houdt rekening met een langere reistijd.

 

Klik hier voor de route beschrijving via Google Maps.

 

Klik hier om je reis te plannen via het openbaar vervoer.

 

Zo gaat het bij het theorie-examen van het CBR

 

Je theorie examen bij CBR Amsterdam reserveren

Wil je bij CBR Examencentrum Amsterdam je theorie examen reserveren? Een theorie examen vraag je heel makkelijk aan met je DigiD. Kom je er niet helemaal uit vraag dan of je rijschool of zij je kunnen helpen met de aanvraag.

Een goede voorbereiding is het halve werk en bereid je daarom ook goed voor als je een theorie examen gaat doen bij locatie CBR Examencentrum Amsterdam. Zorg dat je onze online theorie volgt of plan een één dagcursus in om je voor te bereiden.

 

2 weken
21.99
Bestellen