CBR examencentrum Arnhem

Wilco: foto CBR locatie in Arnhem

 

Klaar om je rijbewijs te halen meld je dan aan voor de theorie examen bij het CBR Arnhem. Wil je snel kunnen slagen voor je theorie volg dan de online theorie via onze website. Dat maakt het leren van je theorie een stuk makkelijker en leuker. Zowel de online theorie op onze website als de cursus bereid je goed voor op het echte examen. Oefen je ook nog bij examencentrum Arnhem de oefenexamens dan kan het al helemaal niet meer verkeerd gaan.

>> Wilco: nog een contentblok toevoegen die linkt naar bovenliggende pagina. Wellicht linken per provincie? Friesland

Contactgevens en adres:

Examencentrum Arnhem
Hazenkamp 10
6836 BA Arnhem
Telefoon: 088 227 77 00

 

Koop een gezondheidsverklaring via de CBR website of in de online webshop van het CBR. Ook is het mogelijk om aan de balie van examencentra Amsterdam, Arnhem, Rijswijk en Eindhoven een gezondheidsverklaring aan te schaffen.

 

Klik hier voor de route beschrijving via Google Maps.

 

Klik hier om je reis te plannen via het openbaar vervoer.

 

Zo gaat het bij het theorie-examen van het CBR

 

Je theorie examen bij CBR Arnhem reserveren

Wil je bij CBR Examencentrum Arnhem je theorie examen reserveren? Een theorie examen vraag je heel makkelijk aan met je DigiD. Kom je er niet helemaal uit vraag dan of je rijschool of zij je kunnen helpen met de aanvraag.

Een goede voorbereiding is het halve werk en bereid je daarom ook goed voor als je een theorie examen gaat doen bij locatie CBR Examencentrum Arnhem. Zorg dat je onze online theorie volgt of plan een één dagcursus in om je voor te bereiden.