CBR examencentrum Zwolle

 

Klaar om je rijbewijs te halen meld je dan aan voor de theorie examen bij het CBR Zwolle. Wil je snel kunnen slagen voor je theorie volg dan de online theorie via onze website. Dat maakt het leren van je theorie een stuk makkelijker en leuker. Zowel de online theorie op onze website als de cursus bereid je goed voor op het echte examen. Oefen je ook nog bij examencentrum Zwolle de oefenexamens dan kan het al helemaal niet meer verkeerd gaan.

Contactgevens en adres:

Examencentrum Zwolle
Branderweg 15
8042 PD Zwolle
Telefoon: 088 227 77 00

 

Bij voorkeur met het openbaar vervoer komen. Je kunt parkeren bij Punterweg 9-11 wat 200 meter in de buurt van het examencentrum ligt. Bij dit examencentrum is het niet mogelijk om een gezondheidsverklaring te kopen. Dit kun je het beste doen via de website van het CBR of een andere examenlocaties.

 

Klik hier voor de route beschrijving via Google Maps.

 

Klik hier om je reis te plannen via het openbaar vervoer.

 

Zo gaat het bij het theorie-examen van het CBR

 

Je theorie examen bij CBR Zwolle reserveren

Wil je bij CBR Examencentrum Zwolle je theorie examen reserveren? Een theorie examen vraag je heel makkelijk aan met je DigiD. Kom je er niet helemaal uit vraag dan of je rijschool of zij je kunnen helpen met de aanvraag.

Een goede voorbereiding is het halve werk en bereid je daarom ook goed voor als je een theorie examen gaat doen bij locatie CBR Examencentrum Zwolle. Zorg dat je onze online theorie volgt of plan een één dagcursus in om je voor te bereiden.

> ?? >> >> Wilco: google maps nog aanpassen naar juiste locatie en bovenstaande OV en Maps links