CBR examencentrum Breda

Wilco: foto CBR locatie in Breda

 

Klaar om je rijbewijs te halen meld je dan aan voor de theorie examen bij het CBR Breda. Wil je snel kunnen slagen voor je theorie volg dan de online theorie via onze website. Dat maakt het leren van je theorie een stuk makkelijker en leuker. Zowel de online theorie op onze website als de cursus bereid je goed voor op het echte examen. Oefen je ook nog bij examencentrum Breda de oefenexamens dan kan het al helemaal niet meer verkeerd gaan.

>> Wilco: nog een contentblok toevoegen die linkt naar bovenliggende pagina. Wellicht linken per provincie? Friesland

Contactgevens en adres:

Examencentrum Breda
Heerbaan 4
4817 NL Breda
Telefoon: 088 227 77 00

 

Tegenover de ingang van het examencentrum vind je gereserveerde parkeerplaatsen voor de examenvoertuigen, ook vind je daar invalide parkeerplaatsen. Deelnemers van het theorie examen kun het beste parkeren bij de grote parkeerplaats bij Amrath Hotel Brabant. Je kunt bij dit examencentrum geen gezondheidsverklaring kopen.

 

Klik hier voor de route beschrijving via Google Maps.

 

Klik hier om je reis te plannen via het openbaar vervoer.

 

Zo gaat het bij het theorie-examen van het CBR

 

Je theorie examen bij CBR Breda reserveren

Wil je bij CBR Examencentrum Breda je theorie examen reserveren? Een theorie examen vraag je heel makkelijk aan met je DigiD. Kom je er niet helemaal uit vraag dan of je rijschool of zij je kunnen helpen met de aanvraag.

Een goede voorbereiding is het halve werk en bereid je daarom ook goed voor als je een theorie examen gaat doen bij locatie CBR Examencentrum Breda. Zorg dat je onze online theorie volgt of plan een één dagcursus in om je voor te bereiden.

 

2 weken
21.99
Bestellen